Bell Schedules

Balanced School Day
Description / Period Start Time End Time Length
1st Bell 8:50 AM
2nd Bell 8:55 AM
Block 1 - A 9:00 AM 9:35 AM 35 min
Block 1 - B 9:35 AM 10:10 AM 35 min
Block 1 - C 10:10 AM 10:45 AM 35 min
Nutrition Break 10:45 AM 11:00 AM 15 min
Activity Break - Recess 11:00 AM 11:20 AM 20 min
Block 2 - A 11:20 AM 12:00 PM 40 min
Block 2 - B 12:00 PM 12:35 PM 35 min
Block 2 - C 12:35 PM 1:10 PM 35 min
Nutrition Break 1:10 PM 1:30 PM 20 min
Activity Break - Recess 1:30 PM 2:05 PM 35 min
Block 3 - A 2:05 PM 2:45 PM 40 min
Block 3 - B 2:45 PM 3:20 PM 35 min
1st Bell 3:20 PM
2nd Bell - Dismissal 3:30 PM